Indstillinger :: backup

SENDT AF Zevenet | 24. august 2016

Med Backup-indstillingen kan du gemme konfigurationerne på ZenLB-serveren og downloade til din lokale computer.

På dette panel kan du oprette, gendanne, uploade og downloade backupfiler.

Beskrivelse navn feltet vil være identifikationen for den sikkerhedskopieringsfil, der skal genereres, ved at trykke på Opret sikkerhedskopiering knap. Vær venlig at inkludere tomme mellemrum.

Den nye sikkerhedskopieringsfil genereret vil blive opført på Backup-filer-tabellen:

De handlinger, der skal anvendes, er følgende:

: Via dette ikon kan du downloade den valgte fil.
: Gennem dette ikon kan du slette den valgte backupfil.
: Gennem dette ikon kan du anvende denne sikkerhedskopi. Konfigureringsfilerne vil blive omskrevet, hvis der findes.
: Via dette ikon kan du uploade en backup fil. Det er nyttigt, hvis du har oprettet en sikkerhedskopi og downloadet den af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du trykker på dette ikon, vises et vindue:

Ved at trykke på Gennemse ... knappen kan du navigere gennem dine lokale filer for at vælge din backupfil, der skal uploades. Det er vigtigt at vide, at filen skal følge det næste mønster:

backup-description.tar.gz
Hvis du ændrer mønsteret, vil filen ikke blive noteret på Indstillinger :: Backup sektion.

Del på:

Dokumentation i henhold til GNU Free Documentation License.

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler